29 oct. 2012

revin


parea c-as fi lasat in paragina jurnalul acesta. n-am facut-o, dar ca intotdeauna, in timp, puternic mi se schimba cursul vietii. 
s-a incheiat un capitol. unul lung, chinuitor, izvor de dementa, nevroze, depresii, furie si isterii. s-a incheiat in pace. si cu toate lucrurile grele si intunecate intamplate in aceasta zona a trecutului, durerea incheierii nu se schimba. "exista o diferenta intre furie si sentimente" mi-a spus una dintre cele mai bune prietene. moartea nu e un lucru pe care sa-l tratezi si cu usurinta si fara suferinta. 

asa ca viata mea incepe din nou, din multe puncte de vedere de la zero. mi se intampla multe lucruri pentru prima data, si ma minunez de fiecare dintre ele. lucruri atat de banale, pe care altii nu le pot concepe altfel decat normale. dar viata mea a fost intotdeauna altceva decat normala, si in bine si in intunecat. acum insa lucrez la acea pace interioara ce mi-a lipsit in toti acesti ani. acum imi reconstruiesc universul, si cel din mine, si cel palpabil din exterior. si totul a inceput cu o curatenie generala.

as vrea sa scriu mai des aici. o sa incerc sa o fac. mai ales ca as putea sa scriu mai multe note de calatorie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu