22 sept. 2010

experiment fm românesc - ziua 1

am început exact cu radio zu. nu ascultasem așa ceva niciodată. nici n-o s- mai fac. nu sunt matinală deci n-am avut parte de buzdugan și morar în acțiune, slavă domnului.
muzica e oripilantă. exact acel dance românesc inna, dj sava, mamacita și companiile lor mizere. același synth penibil, aceleași piese odată la 2 ore. scapă și câteva piese străine, care sună la fel cu cele românești și poate chiar mai nasol. bineînțeles, există jingle-uri derivate din aceste piese obosite și adaptate pentru a rado zu. bleah!

nu rețin să aibă știri la fiecare oră.

seara are emisiune mircea badea. poate aia a fost partea cea mai ușor de suportat, chiar ușor amuzantă. am reținut că-l sună tot felul de descreierați. care mai de care cu păsăricile, piticii și șuruburile mai des-șurubate. la modul grav. a sunat una că ea e dinamovistă și e supărată că toată lumea zice de jucători că sunt gunoaie. și să nu se mai zică așa că nu-i frumos.  badea povestea că l-a sunat unu care cică are mașina timpului dar că i-a furat-o băsescu.  senzația generala a emisiunii este ca radio zu se ascultă într-un ospiciu și numai acolo.

un motiv pentru care se ascultă de zor acest radio penibil, ar fi concursurile penibile. gen se zice pe radio un prenume și dacă e-al tău, suni și câstigi ”100 de euro, pac pac!”. freaky nu-i așa?
mai au un concurs, un concert puya în avion cu 100 de locuri de câștigat. are jingle-ul lui evident - puya cu vocea filtrată prin vocoderul ăla sau ce-o fi, cântă o piesă de-al lui editată special pt acest concurs.

în rest nimic. în general nimic. nicio piesă bună, nicio piesă simpatică, nicio piesă altfel. NIMIC!  lui zu îi dau nota 2 și ban forever.


azi am ales pro fm. n-am scăpat nici aici de piesele dance românești. WHAT'S WRONG WITH YOU PEOPLE?????

precizare întârziată: la zu nu am auzit lady gaga.
precizare întârziată 2: cea mai digerabilă parte a zilei cu zu a fost referenul noii piese a lui smiley. pe care o aud și acum la pro fm. probabil că după ce-o voi asculta pe toate posturile de radio propuse, va deveni vomitivă. this is sick!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu