15 oct. 2009

din nou pe taramuri intunecate

...la figurat evident. nu intoarcerea ci evident intunericul.
am plecat eu de la cele 31 de grade din sud la cele 8 de-aici. brrr, mi-e foarte frig, si sunt racita moarta, cum ii sade bine unui hardcorist de vacanta. finalul aduce intotdeauna tusea. bun bun, dar in bucuresti e soare degeaba si e atat de frig incat ma apuca migrenele din senin. mai bine era innorat, ca sa am un motiv sa ma complac in starea de latenta.
de ieri sunt nedezlipita de net, ca sa ajung la zi cu acele nimicuri care imi consuma foarte mult timp. sincer nu am nici cea mai mica idee incotro s-o apuc. am gasit totul la fel, si nu stiu de unde sa apuc acel capat de sfoara care sa ma ajute sa pornesc ghemul ordonat. intai si intai ar trebui sa ma vindec. deci ma duc sa imi iau un pahar cu apa in care sa arunc si sa privesc cum se topeste in chinuri efervescente medicamentul de tuse.

ps: am visat foarte ciudat, total contrar realitatii. insa cand ma aflu in vis sunt atat de acolo incat trezirea e ca socul unei calatorii in timp. am rasuflat usurata, pentru ca prezentul e mult mai dulce si fericit, dar ma intreb ce frustrare din subconstient mi-a adus acea poveste in rem.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu