7 mai 2009

punct de referinta

gata, a trecut 1 mai-ul. si dupa, nimic nu mai este la fel. nu voi uita acest 1 mai niciodata. mi-am promis ca-mi voi lua revansa pentru cel trecut, cand munca nu m-a lasat sa-mi incarc bateriile psihice, cum am facut acum, ci mi le-a consumat de tot. dar anul asta...a fost senzational.
m-a inundat iar pofta aceea de viata si de muzica, si zambesc iar viitorului cu curaj si fericire. imi vine sa ma urc pe pat sa dansez, si ma trec fiori cand imi amintesc un moment sau altul. explodez de atata energie psihica.
urmeaza acum o perioada foarte frumoasa si amestecata. pe jumatate imbratisata de fericirea acestui 1 mai si de caldura primaverii si pe de alta parte cu cate un ghiont trist legat de vara fara el. vor fi 50 de zile pline, in care voi incerca sa rezolv o mie de probleme cat mai este el aici si sa plec la ibiza intr-o scurta vacanta pentru opening. si sa ma intorc cu inima linistita si pregatita sa astepte toamna.

acum e frumos, mixul rasuna iar din boxe si ma face iar sa zambesc si sa-mi amintesc cum ma treceau fiorii si cum imi tremurau mainile si ....a fost atat de frumos....

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu