4 mar. 2009

la zi

printre filme si multa muzica, dimineti pierdute in incercarea de a adormi, am ganduri noi si vise noi. simt ca undeva, nu foarte departe misuna niste noi posibilitati, sau poate doar le-am pus eu acolo, drept consolare.
printre altele astept primavara, citesc pe fuga in metrou, sunt un pic mai aproape de echilibru, dar deloc paradoxal, cateva minute mai tarziu mi-l pierd iar.
azi am reusit in proportie de 90 de procente sa fiu calma si raspund cu bunavointa tuturor vorbelo care mi-au fost adresate.
am vazut in weekend doua filme, unul dragutz si unul extrem de bun: Bernard and Doris si Night On Earth. In primul film, Ralph Fiennes face un rol fin de o duiosie incredibila si in acelasi timp vinovata. In al doilea, jarmush din nou genial, cu Roberto Benigni excelent.
Acum doua saptamani am vazut oscarurile iar uikendul asta premiile bafta. nu au fost mari diferente. la englezi the bad boy Mickey Rourke a luat premiul pt cel mai bun actor in rol principal.
am vazut The Reader si Revolutionary Road. Kate Winselet e pe val. a jucat intr-adevar f bine in the reader. tot acum am aflat ca e maritata cu sam mendes.
tot saptamanile trecute am vizionat la tv: hbo sau tv1000 sau cinemax, chiar nu mai stiu, Before the Devil Knows You're Dead. bun si asta.
mi-am propus seri cu super-eroi, cand eram mai mica tare-mi placea batman. n-am rezistat sa vad decat Spiderman 1.

saptamana aceasta se intrevede o intalnire cu cateva foste colege de facultate. sa ma vedeti pe mine intre niste domnisoare si chiar doamne care lucreaza toate la banci. eu: clubber, junkisto-punkista, freelancer, pseudo-artist si calator pe marea norilor. haha. asta o sa fie foarte haios.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu