22 dec. 2008

rhadoo

printre primii. a ramas mai in picioare decat toti. are personalitate muzicala, puternica, incapatanata, dura, tripant-creativa. E batran as a musical-brain. E un copil care inca mai stie sa vada ludicul dintre butoane si rotatia placilor.
e ca un rollercoaster. se intampla rar sa nu-l mai poti opri. e foarte seducator cand te roaga sa-l mai lasi un pic, inca o piesa, inca o scena, inca un frame. uneori e atat de profund incat s-ar putea sa-l pierzi in tunel. va veni insa tot el inapoi dupa tine. mi s-a intamplat de multe ori sa nu mai pot sa dansez cand mixeaza ci doar sa stau sa-l admir, sa-i ascult calatoriile.
are filme mai puternice decat oricare alt artist roman de muzica electronica. si mai presus de asta stie sa se foloseasca de ele in mii de feluri. e insa extrem de schimbator si dependent de paramentrii usori variabili - prietenii in jur, atmosfera, loc. insa daca toate aceste elemente se imbina perfect in puzzle-ul sau, atunci rezultatul va fi delicios, tripant, extatic. rhadoo e o experienta. una rara, una sezitiva si cognitiva. rhadoo trebuie explorat pentru a fi inteles. poate fi aici sau departe in acelasi timp. te aduce cu totul in muzica, dar daca nu esti initiat, te vei auto-exclude.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu