22 dec. 2008

protest anti-colindatori

azi sunt rea, foarte rea. urasc in continuare craciunul. nu am suportat niciodata colindatorii care vin pe la usi sau grupurile galagioase cu capra. colindatorii nu au ce sa caute in oras, decat in spectacole special organizate, civilizate, artistice, cu colindatori talentati cu voce si ureche muzicala, care nu zbiara "domn domn sa-naltam" fara niciun sens. prefer oricand uncd cu colinde, ma bucura mult mai mult.

restul colindatorilor sa isi etaleze talentele la tara. acolo unde traditiile se pastreaza si au oricum alt farmec. din bucurestiul, capitala, oras al secolului 21 colindatorii si taranii instrumetisti cu capra lor cu tot ar trebui izgoniti, interzisi de pe strazi. intr-o zi cred ca le voi arunca cu oua in cap daca mai vin sa faca galagie pe langa bloc.

suntem o tara gregara. bleah! sa nu uitam ca bucurestenii s-au calcat in picioare, si-au pierdut copiii, au distrus masini parcate si au blocat centrul bucurestiului ca sa vada oribilitatea aceea de brad de metal. niste tarani, extrem de tarani, scarbos de tarani.

azi vreau sa fug din tara asta!

1 comentarii:

Anonim spunea...

fa o mai repede.adica sa fugi din tara.

Trimiteți un comentariu