6 dec. 2008

cred ca sufar de aceasta acuta lipsa de activitate, mai ales creativa. creativitatea in bucatarie nu se pune. e ca un job pe care-l urasc. imi trec prin cap tot felul de nastrusnicii. e.g.: sa ma apuc de croit genti, sa ma apuc de croit haine, sa ma apuc sa tricotez ceva. tendinta asta de bunicuta, casnica este hilara si total la antipodul fetei rebele, moderne, calculatoriste, agitate. asa eram. acum singura activitate e cea calculatorista. macar de m-as apuca sa parcurg tutorialele alea de photosop in loc sa joc strategie online si sa citesc bloguri peste bloguri.
la capitolul scris nu prea am inspiratie. depresiile nu aduc nimic nou care sa nasca niste scriituri noi. niciun obiect din casa nu mai comunica cu mine. nu aud voci si nici nu vad nimic deosebit in mormanul de haine aruncate langa pat.

aseara ne-am strans. am baut putin vin, am ascultat cu r o parte din placile de la ibiza. am ras. kz ca de obicei pus pe caterinca. ceva discutii despre renovarea caselor si despre cat de specialist in finisaje ajungi fara sa vrei la un moment dat.
apoi am iesit la cocoloco. intr-un fel dragut, dar se aude slab, ca structura e f bun de club de after. m-a lovit repede somnul.

e o zi gri. dimineata era putin mai soare, dar mai devreme de 12.30 nu m-am putut urni din pat. parcul e cenusiu, aburul termocentralei se ridica lent, alb si plictisit.ca mine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu