26 nov. 2007

ibiza in cuvinte fara imagini part 03

joi noapte - monza @ privilege. nu-mi place clubul. nu mai suport sa beau votka limon. se aude nasol. noi prieteni. putin frederico molinari pe terasa. ma retrag cu c in pupitru. pedro. se aude cu ecou. ma simt mult mai bine. mr. r ne duce acasa. somn. maine plec.
ultima zi inainte de germania. azi ne plimbam. umplem masina lui c. cautam un loc frumos de mancat bine. cam greu cu siesta spaniola. first stop santa eularia. plimbare lunga pe langa plaja, toate restaurantele inchise. stop la o sangria. small boys fight. oprire in bazar. margele si bratara rosii. cercei si inele din lemn. go to aquas blancas. super peisaj, de sus in jos. restaurant inchis. de jos in sus. in stanga stanci. nu-mi amintesc unde am mancat pana la urma.ah, ba da, santa gertrudis. ce frumos. mancare buna. fata familista a ibizei. gazpacho si tapas.
in graba spre apus la es vedra. breath taking place, sus de tot deasupra marii. liniste, apus difuz printre nori. vant. nu-mi vine sa cred. nu pot sa ma gandesc la nimic. traiesc prin ce vad. e ca niciodata. se intuneca. small stop la benzirarie ne vedem cu ARPI. Aeroport. daca n-as stii ca intr-o luna revin, as plange ca plec. the end.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu