8 nov. 2007

ibiza in cuvinte fara imagini part 02

imposibil sa scot o vorba. adorm. ma trezesc. haine. stanga. dc10. rhadoo. putin de tot. terasa e apoi a mea. nu mai stiu cine anume punea. audion live. too minimal. c imi furnizeaza informatia necesara unui lesin. zip, apoi ricardo & luciano. the fuckin' heaven is there. aglomeratie maxima. puff daddy face senzatie. nu-mi schimb parerea despre discoteca comunala, dar i'm enjoying. putin in pupitru. apoi in spate. cativa picuri de ploaie. o excursie cu folos afara, apoi inapoi in spate. explozie de veselie inauntru. r & l incep. as vrea inauntru, dar n-am inca curaj. se aude aiurea si se umple backstage-ul. cumva ajungem inauntru. e ok, plin, dar ok. urmeaza un blanc. de fapt nu, am reajuns in pupitru si sunt atat de aproape de ei incat nu vreau sa ma mai intorc in backstage. jasmin imi face loc langa ea. ce nebunie. e 11 seara, poate mai mult. baietii termina si noi fugim spre casa. un taxi ilegal, dar amabil. am gasit un telefon. acasa e blank.
si drumul spre amensia tot blank. mare coada la guest. vecinul de la et 2 ne salveaza. direct terasa. raresh e king of the terrace. apoi melchior live, magic perfect groove. apoi ricardo, atat de out of the everything. plutesc, vibrez, e ireal. final.
putina caterinca afara, bratarile, harta. st gertrudis something, km 2.5, follow the silver paper. sus. sven athmosfere. not nice one, prea multe detalii, nu reusesc sub nici o forma sa mi le pun in ordine. un 1/4, trei valuri de incalzire globala. poza cu umbrela roz a lui achiles. dulciuri. sus pe casa. ah, dar inainte de asta aventuri inapoi in playa de'n bossa cu c conducand masina lui c. apoi aventuri inapoi in parcare. si un episod cu ARAR in parcarea de jos. il sunam pe hamsterul familiei. inapoi sus, sven a disparut. Ricardo b2b richie. e dulce ciocolata. incepe gluma. lumea danseaza in sfarsit. duma cu cainele "e adevarat" nu ma pot opri din ras. cumva s-a terminat, mai pe seara. cu guardia civil la poarta. c ne lasa in st gertrudis pt un taxi. e imposibil. nu mai stiu cum s-a terminat totul. ah. am refuzat o continuare. dar nu ii puteam face fata. adorm.
a doua zi - ceatza in mintea mea. am mi-am luat papuci. iar am fost prima care s-a trezit. in rest, degeaba, nu-mi amintesc mare lucru.
a treia zi - shoppping, independenta, criza de personalitate din nou. ce bine ca spaniolii nu inteleg romana. atat de mult am tipat in telefon incat ma doare gatul.
to be continued

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu