13 apr. 2007

ieri si azi

drive-ul diminetii de ieri - jeff mills, spoturile radio pt 20.04 si festul de 1 mai, prezentarea pt festul de vara.
drive-ul diminetii de astazi - tot munca, promovarea pt evenimentul de pe 20 si prezentarea pt festul de vara.
Mi-e somn, recunosc, n-am dormit prea mult. aseara m-am chinuit sa invart cateva placi apoi am fost la jeff mills. surprinzator, dar nu m-a prins cu nimic. un artist care taie intr-un fier brut muzical, rece , industrial. fara flow, fara suflet. piesele care nu intreceau un anumit nivel de duritate, erau foarte interesante, dar felul in care le lega nu mi-a transmis nimic, decat o vaga senzatie de batzaiala.
ruperea de ritm continua si felul in care dadea drumul basului, la jumatati de masura parca, te scoteau din orice film. am asistat la o selectie foarte tare de piese, dar nu si la un mix sau o poveste facuta din acestea.
in schimb pentru a n-a oara dreamrec m-a lasat cu gura cascata. proiectiile au fost incredibile, iar set-up-ul foarte misto. ecranele cu leduri sunt de mare efect.
publicul nu a percutat mai nimic din muzica, nu a reactionat decat la sunetele arhi-cunoscute.
minusurile maxime - sonorizarea, ame-rej (commonnnnn!!!! bleah) si faptul ca legendei i s-a terminat o piesa si 5 secunde martinul a ramas in liniste.
in rest, mills ramane o legenda, o pagina de istorie, merita tot respectul, insa este prea rece pentru filmele mele muzicale.

2 comentarii:

dr spunea...

thnx :)

VISUAL GEOMETRY spunea...

cu multa placere stimabile :) si la cat mai multe si intense tripuri vizuale

Trimiteți un comentariu