15 feb. 2007

export adresele din messenger

mdap. am o problema. nu reusesc sa export adresele de mail ale toturor oamenilor din lista mea de messenger. am incercat exportarea listei de contacte din mail, dar, odata importante in alt address book ( tot de yahoo) apar contactele goale, fara adrese de mail sau id-uri de mess.
please help! cristi ?!?!?!?!

1 comentarii:

Cristi spunea...

Nu stiu daca am inteles exact, tu vrei sa iti importi intr-un alt cont de yahoo tot address book-ul si in acelasi timp sa ai si contactele din YM adaugate?

Nu stiu daca asta se poate face dintr-un singur loc, cred ca tre sa faci un export de contacte si sa le importi in noua adresa, iar apoi din YM sa iti trimiti catre noul cont toate contactele din contul de YM vechi. Asta o faci adaugand adresa noua de YM la lista cu prieteni al contului vechi si apoi vezi ca ai optiune "Send my messenger list" si iti trimite toate contactele. E cam ciudat cu exportu Yahoo.

Da-mi un mail pe weblog at cristianca.org sau vezi ca sunt online pe meebo toata ziua(am widget-ul ala de chat pe blog) daca vrei mai multe info, ca nu stiu cat de clar am fost (prea dimineata :P)

Trimiteți un comentariu