23 oct. 2006

cine forteaza nota, doarme mult

am pornit in uikend cu motorasul turat la maxim, cu pofta de viata si de treaba. si a fost treaba. clubul plin, haos pana dimineata. a urmat o fuga la after, dar parca lumea se urateste si mai mult, in acel loc, dimineata. a urmat afterul firesc, placut cu filme pe stradutze, masini care apareau la fiecare colt, la filmul cu taximetristii in gara, apoi romanismele de la super market. am facut o criza de ras in mega image. sa vedeti de ce.
sambata dimineata in jur de ora 10-11. mega image-ul plin. ne asezam noi cuminiti la coada pentru casa express, u know, doar pt cosuri. in fata noastra o tanti, evident trecuta demult de florile tineretii se impingea de zor cu un carucior plin. mi hermanita se simte datoare sa-i explice cu zambetul pe buze, ca acea coada este doar pentru persoanele cu cosuri. scandalizata, tanti a noastra incepe sa comenteze cum si de ce ("extraordinar, vezi doaaaamne, cum adica sa nu poata sa se bage ea la casa respectiva"). mi hermanita continua explicatiile incercand sa-si stapaneasca valul de ras, ca locul e ingust si nu are cum sa incapa cu imensul carucior. tanti intelege, dar surpriza, nu se lasa! eu ma chinuiam sa-mi ascund hohotele de ras, ca sa observ in totalitate fenomenul "a fi roman pana la capat". Tanti hotaraste sa nu plece totusi de la coada, ci sa caute niste cosuri. Romanul se mobilizeaza!. "uitati doamna , va dam noi cos, spune un mos aflat la 3 persoane distanta mai in fata. si cosurile incep sa zboare din mana in mana, solidiar, pana la tanti cu pricina, care porneste operatiunea "mutat tot din carucior in 2 cosuri". incredibil. nu ma puteam opri din ras. si nici povestea nu s-a oprit. tanti a gasit ajutor intr-o alta tanti de langa ea si din una in alta discutia a ajuns la de ce sunt strugurii cu 1000 de lei (vechi) mai scump la mega image decat la piata din colt, ce sharlatani, va da-ti seama?!?!?!?!?!

traiasca romanismele!!!!

somnul n-a venit decat tarziu pe la ora 2 jumatate. seara m-am trezit m-am dus acasa si am mai tras o runda de 14 ore de vise frumoase. fuck josh wink, l-am prins la ibiza,si bine ca l-am prins acolo ca aici, feedback-ul a fost cam negativ.

am vazut aseara 28 days later...f bun filmul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu